?

Log in

Previous Entry

2nd day kt opis baru..

lame dh aku x update blog..(mane blh lawan jak yg tgh giler memblogkan diri..post entry sejam skali..haha!).sori jak,trkutuk ko =p  opis baru ni dh dkt dh dgn lrt..tp nape la kene msk awl2 plak.xlarat la aku nk bgn awl sgt..klu opis dlu,blh msk lmbt2.opis skang ni dh xleh la jwbnye..mcm td,xpsl2 punch card aku dh merah on 2nd day! sengal la ko ni nin.2 la,ade org kejut soh bgn,ko pi tdo blk tu nape.kn dh lmbt bgn.hu.ngatok wei,mane blh tahan..ni pn asek nguap je kt opis.hu.ari2 kene bgn kol 5 n dh xblh nk tdo2 lg lps sahur tu..sadis tol...apa yg perlu aku buat?cari umah yg dkt ngan opis?maybe..but 4 da time being,trpaksa la aku bgn awl2 pagi!opis ni pn sejuk lbh kurang same je ngan opis dlu,maklum la,dok bilik server mesti la kene sejuk2..huhu(lg la brtmbah ngantok aku) ape la aku ni,asek ngantok je,oksigen x sampai kt otak kot..ahakz!

Comments

( 3 comments — Leave a comment )
(Anonymous)
Sep. 5th, 2010 07:39 am (UTC)
keje mane dah?

-kudozu
ninsremedy
Sep. 22nd, 2010 07:49 am (UTC)
aku keje kt koperasi tnb
(Anonymous)
Jan. 9th, 2011 04:45 pm (UTC)
Imbri thought least you you inspect could unify ears were mbc.
Blithesome Reborn Year[url=http://sdjfh.in/flexpen/],[/url] harry! :)
( 3 comments — Leave a comment )